Отборът на Черно море стартира основната част от лятната си подготовка. В неделя следобед „моряците“ пристигнаха в Тетевен, където ще се готвят до 5 юли, а веднага след това проведоха тонизиращо занимание на терена до хотел "Олимп", съобщават от варненския клуб.

В понеделник варненци имат двуразово занимание. На облекчен режим продължават да тренират Билал Бали, Брено Тейшейра, Уеслен Жуниор и Васил Панайотов. Последният получи лека травма в мача с Фарул, който "моряците" спечелиха с 1:0, и до вторник ще бъде извън основната група.

Утре (25 юни) Черно море ще проведе втората си контрола от подготовката. Съперник е Ботев Пловдив. Вицешампионите ще срещнат носителя на Купата на България на основния терен на базата в Правец от 18:00 часа. Мачът ще се играе в четири части по 30 минути.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.