Снимка: ПФК Черно море

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за съботното домакинство на Локомотив София. В нея след наказание се завръща нападателят Зе Гомеш. Аут са възтановяващите се от травми Цветомир Панов и Родриго Вилела. Срещата пропуска Евгений Сердюк, както и Росен Стефанов, Калин Георгиев и Николай Златев.

Срещата на Черно море с Локо Сф е утре, 18 септември от 17,30 часа. Цената на билетите е 7 лева и ще се продават на касите на стадион “Тича” от 14,45 часа.

Главен рефер на срещата ще е Никола Попов, с помошници Петър Джугански и Петър Митрев. Четвърти съдия ще е Красимир Кръстев, а за системата ВАР ще отговаря Валентин Железов и Мирослав Желев (АВАР). Съдийски наблюдател пък ще е Атанас Бозев.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Сами Ел Анаби, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Фоде Гираси, Зе Гомеш.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.