Отборът на Черно море се класира за 1/8-финалите на Купата на България. „Моряците“ не срещнаха особени затруднения при гостуването си на Миньор Перник и победиха с 2:0, съобщи БНТ.

Гостите си осигуриха преднина от два гола още до 17-ата минута на мача. Попаденията за варненци реализираха Стефан Велев и Зе Гомеш.

Още в началото на срещата играчите на Илиан Илиев показаха, че са решени да продължат напред в надпреварата. Леандро Андраде проби отдясно, центрира към Стефан Велев, който реализира за 1:0.

Само 10 минути бяха необходими на футболистите на Черно море да се разпишат отново. След грешка в защитата на Миньор Перник, Зе Гомеш стреля точно за крайното 2:0.

Жребият за следващия етап на Купата на България, който бе теглен тази вечер, изправя "Моряците" срещу Берое. 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.