Отборът на Черно море записа класически успех с 3:0 при гостуването си на Витоша Бистрица в мач от 5-ия кръг на Елитната група до 19 години. Двубоят започна силно за “моряците” на Мартин Христов, които откриха резултата в 10-ата минута. След добра атака през центъра Денислав Славов изведе Иван Томов, който реализира за 1:0. До почивката Черно море бе по-добрия отбор и създаде няколко добри ситуации за втори гол, пропиляни от Марин Петков, Тони Иванов и Иван Томов.

В началото на второто полувреме Гали Григоров се отчете с добро спасяване, след като успя да избие удар на футболист, останал очи в очи с него. В 70-ата минута Николай Златев центрира в наказателното поле, а Наско Янков с глава отбеляза за 2:0. В 88-ата Николай Златев оформи класиката, след като бе изведен сам срещу вратаря от Теодор Тотев.

В следващия кръг вторият в подреждането Черно море приема третия ЦСКА 1948. Срещата е в събота, 25 септември от 17 часа.

Съставът на Черно море: Галин Григоров, Симеон Николов, Наско Янков, Берк Джевдет, Мартин Илиев, Теодор Тотев, Денислав Славов, Иван Томов, Николай Златев, Марин Петков, Тони Иванов (Кристиян Енчев, Валентин Касабов, Жечко Йорданов, Серги Кешкерян, Николай Трифонов).

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.