Снимка: ПФК Черно море

Черно море ще гостува на Лудогорец II във втората си контрола от зимната подготовка. Спарингът на “моряците” ще се проведе в Разград в събота от 13 часа. На срещата няма да бъдат допускани зрители, подари изискване на домакините за спазване на COVID мерки.

В двубоя Илиан Илиев ще даде равни игрови минути на играчите, като в спаринга отново ще вземат участие и юноши на клуба.

Варненци продължават своята подготовка по план. Днес “зелено-белите” отново тренираха двуразово, като сутрешното занимание бе в Албена, а следобед – ще е на стадион “Младост”.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.