ЧЧерно море записа втора победа в контролите от лятната подготовка. “Моряците” на Илиан 3:2 срещу тима на Арда. На терените на "Евима футбол" варненци бяха по-свежия отбор в спаринга и заслужено спечелиха двубоя.

Нападателят на Черно море Зе Гомеш, който вкара първия гол в мача, получи контузия в началото на срещата и бе заменен принудително. В двубоя не взеха участие Родриго Енрике, Даниел Димов и Велислав Василев, които са с травми.

Илиан Илиев пусна нов състав през втората част, като единствените, които останаха на терена са вратарят Георги Георгиев и каращият проби Сами ел Анаби. В 46-ата минута Спас Делев се озова на стрелкова позиция и отправи хубав удар по посока на вратата на Георги Георгиев, който обаче плонжира и спаси.

В 54-ата минута Пабло Гарсия стреля от пряк свободен удар, но вратарят на Арда спаси. В 61-вата минута Арда намали резултата от дузпа. Цветомир Панов фаулира Иван Коконов в пеналта, който сам реализира от бялата точка за 1:3.

Три минути по-късно Петко Ганев засече центриране на Спас Делев и прати топката в мрежата на Георги Георгиев, но попадението не бе зачетено заради засада.

В 80-ата минута добра атака отдясно завърши с бомбен удар на Файсел Касми, който обаче попадна в обсега на вратаря на Арда и стражът изби.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.