Община Бяла се обърна към представителите на туристическия бранш:

Каним Ви да станете част от туристическия портал на Бяла! www.gotobyala.com

Създадохме този сайт с цел да предостави на посетителите изчерпателна информация за всичко, което град Бяла може да предложи – от настаняване и ресторанти, до забележителности и събития.

За да можем да представим най-доброто от вашите обекти на посетители на нашия портал, молим ви да изпратите информация за вашите обекти. Това ще помогне на туристите да направят информиран избор и ще увеличи видимостта на вашите услуги.

Категориите:

- Настаняване: Хотели, къщи за гости, апартаменти и бунгала. Опишете вашите удобства, предлагани услуги и специални оферти.

- Ресторанти и Заведения: Менюта, специалитети, работно време и снимки на вашите уютни интериори и вкусни ястия.

- Събития и Развлечения: Информация за организирани събития, турове и активности, които предлагате.

- Активности и Услуги: Всякакви възможности за развлечения и активности – от водни спортове и пешеходни маршрути до културни обекти и туристически атракции.

Как да изпратите информацията:

1. Подгответе текстово описание на вашия обект или услуга

2. Подберете качествени снимки, които да привлекат вниманието на потенциалните клиенти.

3. Изпратете информацията на нашия имейл: info@byala.org или на Viber +359 892 021 756

Ние ще се погрижим вашите обекти да бъдат представени по най-добрия начин на нашия портал, за да привлечем повече туристи и да популяризираме красотите на град Бяла.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.