Земетресение с магнитуд от 6,2 по Рихтер разтърси индонезийския остров Сулавеси, предаде Ройтерс. До момента се знае за трима починали и 24 ранени.

По-късно стана ясно, че при труса се е сее срутила болница, съобщиха представители на спасителните служби, цитирани от световните агенции. Под отломките на лечебното заведение в административния център на провинция Западно Сулавеси има десетки души.

Стихията разруши над 60 сгради, активизираха се няколко свлачища, но не е издадено предупреждение за цунами. Повредени са два хотела, седалището на губернатора и търговски център.

Стихията разруши над 60 сгради, активизираха се няколко свлачища, но не е издадено предупреждение за цунами. Повредени са два хотела, седалището на губернатора и търговски център, съобщава NOVA TV.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.