Професионалната бойна галавечер SENSHI отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от различни дисциплини на бойните изкуства и обещава да бъде шоу като никое друго. Галата ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg!

В новото 16-то издание на арената на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света. Бойната карта на международната гала ще включва 13 спиращи дъха двубои с бойци от над 15 държави по правилата на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI. 26 мотивирани за победа състезатели по муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения. В нощ на много адреналин, зрителите ще станат свидетели и на две оспорвани и зрелищни битки в две категории за Европейски титли на SENSHI.

Световно известни майстори в бойните спортове също ще бъдат част от SENSHI 16 като гости, рефери и коментатори на атрактивното шоу. Кои са легендарните бойци, оказали значително влияние в света на бойните спортове, организаторите ще съобщят съвсем скоро.

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“,MAX Sport, „България Еър„, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.


Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.