В момента всичко се прави за преизбирането на Румен Радев. Държавата се тласка с всички сили към зима, по-тежка от Виденовата. Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който с над 130 младежи от МГЕРБ разгледа Праисторическия и солодобивен градски център Провадия – Солницата, уникалния археологически обект с ръководител проф. Васил Николов. Борисов подчерта, че БНБ отчита 63.7% спад на инвестициите по време на управлението на служебния кабинет на Радев. Дяловият капитал е отрицателен.Социалните разходи са раздути с милиарди, които не са обезпечени. „Учредителят на новата „президентска“ партия Асен Василев взе парите за автомагистрала „Хемус“. Спряха инвестициите в инфраструктурата и в производството. Хората вече масово продават фирмите си и бягат. Политическата корупция при Радев процъфтява”, каза лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че сме първи по смъртност , защото Кацаров и другите протежета на Радев провалиха ваксинацията. Инфлацията е рекордна. Служебният кабинет сбъдна най-лошите прогнози на Fitch, Moody’s и Standard & Poor's. България се отдалечава със страшни стъпки от Еврозоната, а това води след себе си несигурност, нестабилност и бедност.
„С актуализацията на бюджета служебното правителство на Радев доказа, че ГЕРБ сме управлявали добре, защото очевидно има пари за харчене. Ако нямаше, щяха да теглят заеми. Те ни помогнаха много да ги разобличим”, коментира Борисов.
Според него единственият господар-диктатор в България се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър, а той казва, че ще работи с Румен Спецов. „Данъчен измамник начело на НАП е нещо недопустимо, но тези хора нямат скрупули. Видяхме как се купуват цели партии с торбите от Пламен Узунов. Председателят на партията „Екогласност“ разказа публично, че Кирил Петков му е предлагал пари и е казал, че това се прави от името на Румен Радев”, коментира последния скандал Борисов. Той посочи, че в същото време отказаха да се броят квитанциите от машините на изборите, както самият Радев в други времена настояваше. Сега отново ще носят флашки между нелицензирания софтуер на машините и комисиите, които ще обобщават резултатите. Затова и няма значение какво показват социологическите проучвания сега, защото пак ще манипулират резултатите накрая.
Важното е след изборите партиите да намерим смирение и да помислим как с общи усилия да предотвратим катастрофата, публично известна като „Жан-Виденовата зима”, която сега ще бъде „Румен-Радевата зима”, предупреди бившият премиер.

Той припомни, че кабинетът “Борисов” винаги е инвестирал в културен туризъм и археология. За тази година бяха отпуснати 350 000 лева, благодарение на които продължиха дейностите по археологическото проучване, реставриране и социализиране на Праисторическия солодобивен център. Освен проф. Васил Николов лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат от кмета на Провадия Жоро Илчев, от председателя на ОбС в Провадия Димо Димов, от народния представител от ГЕРБ/СДС в 46-тото НС Павел Христов, от граждани и симпатизанти. С Борисов беше и бившият финансов министър Кирил Ананиев, предадоха от пресцентъра на ПП ГЕРБ- Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.