Снимка: Фейсбук
Искам да ви дам надежда. Имаме огромна подкрепа от Запад заради твърдата ни политика. Благодарение на нас приеха РСМ и Албания в ЕС, приехме закон за официално даване на оръжие на Украйна, приехме диверсификация на свежото ядрено гориво за ЕАЦ „Козлодуй“. Бием ли – ще намерим начин държавата да тръгне пак напред. Ако не – отиваме пак на избори. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гражданите на Шумен в рамките на предизборната кампания, става ясно от негова публикация във Facebook.

„Кметът не може да изброи заводите, които сме направили. Шумен тегли повече индустриален ток от Варна. Преди да дойде ГЕРБ да управлява шуменци нямаха пречиствателна станция. Стотици милиони инвестирахме в инфраструктура. Това, което сме построили, те не могат да го боядисат“, допълни Борисов, цитиран от Агенция „Фокус".

Той отбеляза, че бъдещето на Варна, Шумен, Търговище, Разград и т.н. без АМ „Хемус“ щяло да замре. "Две години - нищо. Закарайте ни да видим нещо направено от вас!“, призова той.

„За две години инфлацията е между 40 и 60%. Това означава, че някой им взема скрит данък. Затова всеки ден призовавам президентът Радев да извади финансите на държавата“, каза Борисов.

„Аз никога не съм излъгал избирателите“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. „Аз не лъжа пенсионерите, че ще им вдигна пенсиите, защото ще им фалираме децата. Хората затова ни избират, защото искат стабилност“, каза той.

„Ние сме отговорни хора и ще предложим правителство. Ще приемем подкрепа от всеки, който припознае програмата ни“, обяви Бойко Борисов.

„Ние сме отговорни хора и ще предложим правителство. Ще приемем подкрепа от всеки, който припознае програмата ни“, обяви Бойко Борисов. "Ако отидем на нови избори? Нищо. Защо са ни тогава партиите? Така, както безотговорно се държат лидерите на партиите, за какво са ви?“, пита се лидерът на ГЕРБ.

"Мерките с инфлацията можем само ние да ги направим. Веригите ще изпълняват нашите закони на нашата територия. Не бъркате с повече от 10% на българина от джоба. Не го искаме. Как изпуснаха и бензиностанциите? Защо го позволихме? Затова трябва здраво правителство, План за възстановяване и т.н.“, обясни той.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.