Бой по трибуните на стадиона на "Ботев" (Пловдив) снощи в пловдивския квартал "Коматево" по време на мача на местния отбор срещу "Левски", предаде БНР. В средата на полувремето домакините поведоха в резултата с гол на Атанас Илиев, след което двете агитки влязоха в схватка.

Мачът не беше прекъснат, а малко след това Атанас Илиев направи резултата 2-0.

Няколко минути след това "Левски" намали на 2-1 след гол от дузпа.

Мачът е от седмия кръг на Първа професионална лига.

42-ма футболни запалянковци са задържани за хулиганство след меле на футболното дерби "Ботев" -"Левски" тази вечер в Пловдив. Това съобщиха от пловдивската полиция.

Конфликтът е възникнал в агитката на гостуващия отбор между части от враждуващите фен-фракции на "сините" Ултрас-Левски" и "София- Запад". Масовото сбиване е наложило намесата на служителите на реда.

По данни на МВР Пловдив няма пострадали униформени служители и други фенове, съобщи БНР.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.