70-годишна жена е пострадала с фрактура на ръката при пътен инцидент, съобщиха от ОД на МВР - Варна. Той е станал вчера около 9 часа на ул. „Акад. Атанас Бешков“ в морската столица.

Според първоначалните данни, възрастната жена е била блъсната от лек автомобил, докато пресичала на пешеходна пътека. Пострадалата е получила медицинска помощ от пристигналия на място медицински екип и е настанена за лечение.

На мястото е извършен оглед. На шофьора - 66-годишен местен жител, е взета кръвна проба за алкохол, която е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.