Наставникът Ясен Петров поема националния отбор по футбол на България. Това решение беше взето след проведения на  днес изпълком към БФС. За последните шест години Ясен Петров работи в далечен Китай, където се утвърди в местния футбол, постигайки немалко успехи.

Той е роден е на 23 юни 1968 година в град Пловдив. Играл е за „Ботев” (Пловдив), „Пирин” (Гоце Делчев), „Левски” (София), „Локомотив” (София), „Славия”, „Алки Ларнака”, китайските „Ухан”, „Нанджин” и „Ченду”, както и в немските „Мепен” и „Тенис Борусия” (Берлин).

Носител е на купата на страната през 1992 г. с „Левски” и през 1995 г. с „Локомотив” Сф. В елита е изиграл 231 мача и 50 гола, има и 3 мача за националния отбор на България има 3 мача, припомня Gong.bg.

У нас е бил треньор последователно на „Локомотив” (София), „Ботев” (Пловдив), „Черно море”, „Локомотив” (Пловдив), „Нафтекс”, „Левски” и „Ботев” (Враца).

От 2013 до 2019 година кариерата му преминава в Китай, където води местните „Шъдзяджуан”, „Бейджинг Ентърпрайсес”, „Хенан” и „Шъдзяджуан”.
 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.