Билал Бари

Нападателят Билал Бари ще започне подготовка с Черно море, съобщи Gong.bg. Мароканецът се разделя с Левски, след като договорът му изтича и няма да бъде подновен.

26-годишният футболист ще се включи в заниманията на "моряците" в първите дни на лятната подготовка на отбора и ще води тренировъчен процес под ръководството на Илиан Илиев.

До момента варненци имат един сигурен нов - вратарят Пламен Илиев. За последно 32-годишният Илиев бе част от румънския Университатя Клуж. В кариерата си у нас стражът е пазил за Видима-Раковски, Левски, Лудогорец, както и за румънските Ботошани, Астра, Динамо Букурещ и Университатя Клуж.

Стражът ще замести Иван Дюлгеров, който си тръгва от "Тича".

С вицешампионите също така се разделиха Пабло Гарсия и Мартин Дичев.

Възможно е Илиан Илиев-младши да остане на „Тича“, ако преговорите, които се водят сега с кипърския Апоел Лимасол за удължаване на наема му завършат успешно.

Междувременно от варненския клуб съобщиха, че нападателят Исмаил Иса е преподписал договора си с „моряците“ и остава в отбора.

Играчът, който през изминалия сезон бе един от футболистите, донесли сребърните медали на „Тича“, удължи своя контракт и ще носи екипа на варненци и през новата кампания в efbet Лига.

Иса е част от състава на Илиан Илиев в Черно море четири сезона. През този период нападателят изигра 103 мача, в които отбеляза 21 гола за първенство.

Все още не е ясно бъдещето на тарана Атанас Илиев, чийто договор изтича, както и на Мишаел Алвес и Едгар Пашеко.

Черно море започва утре предсезонната си подготовка. Наставникът на „моряците“ Илиан Илиев събира отбора в 17:00 часа, а в 17:30 часа ще е първо занимание на стадион „Тича“.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.