Треньорът на баскетболния "Черно море" Галин Стоянов подаде оставка, след като тимът загуби от Ямбол с 87:77 вчера. Ямбол записа трета победа в НБЛ и първа за 2021 г. Тимът, воден от Тони Дечев, надви след продължение в мач, пълен с обрати, "Черно море Тича". Така варненци остават само с две победи от 10 мача.

В следващия кръг "Черно море Тича" гостува в морското дерби на "Черноморец".

"На полувремето казах, че няма шанс второто полувреме да имаме такива проценти, и 100 процента ще има по-агресивна игра срещу нас. Второто полувреме плюс продължението имаме 27 точки, първото полувреме - 50. Значи за 27 минути - 27 точки. Всичко останало е ясно. Асистенциите бяха 15 на полувремето, само 5 през второто. Нормално - като си вкарал малко няма как да имаш асистенции", каза след края на двубоя треньорът Галин Стоянов.

"Второто полувреме за съжаление, но трябва да го кажа "по български начин", решихме, че нещата ще станат още по-добри и обикновено стават по-трудни, защото другият отбор се мобилизира, и започнахме да правим някакви други неща.

Само да споменем, че движение, което трябваше да започне през второто полувреме, го направихме в шестата минута на третата част. Това е тактическа дисциплина. И явно аз като треньор не съм в състояние да накарам някои хора да са такива, затова това ми беше последният мач начело на Черно море като треньор. Подавам оставка, не знам дали ръководството ще я приеме", допълни той, цитиран от "Moreto.net".

Снимка: НБЛ

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.