Снимка: Българска федерация по бокс

Българските боксьори запазват спокойствие и продължават да чакат с нетърпение началото на Олимпийските игри в Токио, съобщават от родната федерация. Въпреки последните новини, които неизменно са свързани с положителни тестове за коронавирус, вече и в олимпийското село, родните национали не дават признаци на тревоги.

Напротив – Даниел Асенов (52 кг), Стойка Кръстева (51 кг) и Станимира Петрова (57 кг) остават все така концентрирани около предстоящия жребий в отделните категории и началото на турнира. Родните национали вече дадоха отрицателни резултати за коронавирус при пристигането си в японската столица. Те ще продължат да бъдат следени от здравните власти, които гарантират, че няма да има разпространение на инфекцията.

„Всичко при нас е наред. Ситуацията е спокойна, гледаме да не следим какво се пише и говори, а да се концентрираме около онова, което трябва да направим”, каза от Токио Даниел Асенов. Той и съотборничките му при дамите ще опитат да се върнат от японската столица с три медала, като всеки от тях се прицели в спечелване на отличията преди да заминат за Игрите.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.