„България Еър“ открива две нови директни линии от Варна – до чешката столица Прага и до германския град Франкфурт, съобщиха от пресцентъра на националния ни авиопревозвач, цитиран от БТА.

Редовните полети от Варна до Прага са нова сезонна линия. Те започват от 23 юни и ще бъдат изпълнявани два пъти седмично – в сряда и неделя.

Втората сезонна линия от Варна до Франкфурт и обратно също предлага две честоти за пътуване през седмицата – събота и понеделник. Директните полети от Варна до германския град започват от 6 юли и ще продължат до края на летния сезон.

Тарифите за еднопосочен билет в икономичната класа започват от 130 евро, а цената включва 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда с топъл сандвич, шоколад, вода и освежаващи напитки.

На 6 юни т.г. националният превозвач „България Еър“ съобщи за началото на сезонните си полети до летището в Хераклион на остров Крит. Полетите са в сряда и неделя, през целия летен сезон от юни до октомври.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.