Двамата ще се изправят един срещу друг в мач от втория кръг на турнира "Murray River Open" в Мелбърн, в седмицата преди старта на Откритото първенство на Австралия.

26-годишният австралиец, който участва в турнира с "уайлд кард" от организаторите, елиминира японеца Таро Даниел след 5:7, 6:4, 7:5 в първия кръг. Григор пък започва директно от втория кръг, защото е №2 в схемата на турнира след водача и носител на три титли от Шлема - Стан Вавринка. Победителят от мача между Гришо и Андри Харис ще се изправи срещу един измежду Томи Пол (САЩ) и Алексей Попирин (Австралия) в третия кръг.

Харис не би трябвало да е сериозно препятствие за Гришо, защото все пак говорим за тенисист извън първите 200 в ранглистата. Австралиецът е №232 в света, а рекордното му класиране е 159-ата позиция в края на 2019-а.

Той не може да се похвали с кой знае какви успехи на корта, като върхът в кариерата му е участието на Australian Open през миналия сезон, когато отпадна безславно след три бързи сета срещу Матео Беретини, съобщава БНР.

 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.