Първа победа за Карлос Сайнц, зловеща катастрофа на „Силвърстоун"

Карлос Сайнц завоюва своята първа победа във Формула 1 в своя 150-ти старт след една щура Гран При на Великобритания, която включваше един червен флаг още на старта, кола за сигурност малко преди финала и множество изпреварвания.  

Екип на Паралел 43Галон бензин в Америка подгони 5 долара, американският президентът призова собствениците на бензиностанции да намалят цената

Галон бензин в Америка подгони 5 долара, а американският президент Джо Байдън излезе с остър призив към всички собственици на бензиностанции.  

Екип на Паралел 43


Прокуратурата прекрати 31-годишното дело за Възродителния процес

Прокуратурата прекрати делото за Възродителния процес след 31-годишно разследване, съобщи lex.bg(link is external). Това се случи, след като през март почина и последният обвиняем по него – бившият министър-председател Георги Атанасов.

Екип на Паралел 43


Шойгу: Вече контролираме ЛНР

Руската армия контролира изцяло така наречената Луганска народна република. Това е съобщил руският министър на отбраната Сергей Шойгу на президента и върховен главнокомандващ Владимир Путин.  

Екип на Паралел 43


„Паганини ансамбъл“ – Виена ще поднесе изненада тази вечер на сцената на музикалния фестивал „Варненско лято“

„Паганини ансамбъл“ – Виена ще поднесе концерт-изненада тази вечер на публиката във Варна. Музикантите ще излязат на сцената в Аулата на Икономическия университет в града. Концертът е част от основната програма на Международния музикален фестивал „Варненско лято“,...

Екип на Паралел 43

Легендата Питър Брук почина на 97 години

Британският режисьор Питър Брук почина на 97 години. Сред неговите постижения са деветчасовият спектакъл "Махабхарата", умелото режисиране на Лорънс Оливие и Джон Гилгуд, поставянето на Шекспир и редица спектакли и публикации, съобщава вестник "Гардиън", цитиран от БТА.  

Екип на Паралел 43

До 20 часа части от кв. „Левски " във Варна остават без вода

От ВиК Варна съобщиха, че заради аварии част от кв. „В. Левски" - района между улиците: "Ген.Г. Попов", бул."Хр. Смирненски" ,"Дубровник" и бул. „В. Левски", както и района около ул.„Бр. Бъкстон" ще останат без вода до около 20...

Екип на Паралел 43

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.