Антъни Иванов ще дебютира за шампиона на България - ПСК „Черно море“, на държавното отборно първенство по плуване за мъже и жени, предадоха от пресслужбата на плувния клуб. То е олимпийска квалификация на 50-метров басейн. Шампионатът е в София от 2-и до 4-и април.
Плувният ас вече е официално състезател на ПСК „Черно море“, потвърди пред www.swimming.bg главният треньор в клуба Никола Петров.
„Стигнах до това решение най-вече заради баща ми, който винаги е бил най-важният човек в кариерата ми. Разбира се, и заради приятелите и добрата ми връзка с главния треньор на ПСК „Черно море“ - Никола Петров!“, коментира ексклузивно пред сайта на черноморци Иванов.
И изрази надежда, че ще дебютира официално за ПСК „Черно море“ по време на държавния отборен шампионат в началото на април.
„Новата година започна страхотно за мен, с много добри плувания, но все още имам много непостигнати цели за 2021 г.“, каза още Антъни. Той сподели, че пази прекрасни спомени от участието си в маратона „Галата – Варна“ през 2017 г., когато плува в емблематичното събитие за морската столица и завърши трети.
По време на последните си изяви Антъни Иванов направи историческо плуване в САЩ. Той записа първото си слизане на 200 ярда бътерфлай под 1:40 мин. С 1:39,82 мин. асът на Вирджиния Тех стана втори на шампионата на Атлантическата конференция в Грийнсбъро, щата Северна Каролина.
С норматив „А“ той си отвори директно пътя към финалите на NCAA – висшия ешалон на американските университети. Времето на Антъни го прави 13-ият най-бърз плувец в дисциплината. Българинът е само на 7 стотни зад Майкъл Фелпс.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.