Една от големите ни надежди за добро представяне в плуването Антъни Иванов изненадващо не успя да се класира за полуфиналите на 200 метра бътерфлай на Олимпийските игри в Токио. Българинът, който е осми от световното първенство в малък басейн в Ханджоу 2018, завърши шести в трета серия с време 1:56.36 мин, което го лиши от по-нататъшно участие в дисциплината, информира sportal.bg.

“Въобще не съм доволен, не ми се получи плуването, сега ще направим анализ с треньорите. Нямам обяснение, тренирах по-добре, чувствах се по-добре, отколкото преди Европейското (б.р. Антъни се класира четвърти на шампионата на Стария континент в Будапеща). Чисто физически се чувствам добре. Може би тези 13 часа пътуване от Америка до тук оказаха влияние”, заяви пред камерата на БНТ Антъни Иванов, чийто личен рекорд е 1:54:50 мин.

Антъни Иванов ще плува в още една дисциплина в Токио - на 100 метра бътерфлай заедно с европейския шампион за юноши Йосиф Миладинов.


 

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.