Британецът Анди Мъри няма да участва в Откритото първенство на Франция, съобщи "Гардиън".

Трикратният победител в турнири от Големия шлем през март се оттегли от Мастърса в Маями заради травма в слабините.

Тази седмица 34-годишният британец се върна на корта, като изигра два мача на двойки на турнира в Рим. Според английското  издание Мъри не се е чувствал много добре на съревнованията в италианската столица и е решил да пропусне Ролан Гарос, който ще се проведе в периода 24 май - 13 юни.

Сега тенисистът планира да се съсредоточи в сезона на трева и най-вече Уимбълдън. В Рим той тренира заедно с Диего Шварцман и Новак Джокович, съобщава БНР.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.