Скандалният доц. Атанас Мангъров обяви първото нещо, което ще направи, ако стане депутат. Ще внесе предложение да се уволни Националният оперативен щаб, каза кандидатът за новия парламент от партия АБВ. Инфекционистът ще води листи в София и във Варна. От създаването на НОЩ доц. Мангъров заема противоположни на експертите в щаба позиции, оспорва мерките и не носи маска.

"Мерките у нас са бутафорни. От сутрин до вечер се говори за това. Необичаен е начинът, по който се действа. Хората са толкова изплашени, че биха приели каквото и да им се наложи", коментира Мангъров в предаването "Студио Actualno".

"Тия хора от Щаба си мислят, че си контактуват едва ли не с Господ и това, което те считат, е единствено вярното. Аз не съм удобен и затова не са ме поканили да се включа в този Щаб", каза още доц. Мангъров. Той заяви, че ако бъде поканен да се включи в Щаба, неговото условие е да продължи да казва това, което и досега, и да бъде независим.

Нося маска, където ме задължават. Иначе не. Като началник COVID отделението към Инфекциозна болница, нося маска понякога, повтори старите си тези доц. Атанас Мангъров.

Той обяви, че няма да се ваксинира, тъй като има антитела, защото е прекарал ковид-19. А накрая срази дори СЗО, наричайки "пълна глупост!" позицията на Световната здравна организация, че колективен имунитет се създава само с ваксина, съобщава "standartnews.com".

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.