Открит индивидуален турнир по тенис на маса за купата на Варна с награден фонд 3000 лева ще се проведе на 14 и 15 август по случай Деня на морската столица. Организатор на състезанието е СКТМ „Варна - 2015“ с подкрепата на Община Варна. Надпреварата ще се проведе в една от най-новите и модерни зали по тенис на маса в България - Table Tennis Arena Collizeone във Варна Тауърс, а лице на турнира е харизматичният ни състезател и треньор по тенис на маса Кирил Попов. Официална топка, с която ще се играят двубоите, е DHS (3 звезди), а срещите ще се проведат на 6 маси от ITTF ранг - BUTTERFLY Centrefold 25.
Право на участие ще получат само 64 състезатели, които ще бъдат одобрени от организатора на турнира СКТМ „Варна - 2015“. Всеки желаещ да се бори за купата на Варна ще трябва да изпрати заявка на имейла на клуба, а мястото му ще бъде потвърдено с обратен имейл, след което името му ще бъде вписано в списъка с участниците. Организаторът си запазва правото да подбере състезателите сред всички заявки, за да гарантира високото качество на надпреварата.
В първия ден ще се изиграят срещите в 16-те групи. Във всяка група ще има по 4-ма състезатели. Първите двама в класирането във всяка група ще продължат в основната схема. Съботните срещи ще завършат с първите 2 кръга от директната елиминация. В неделя ще се изиграят останалите срещи в схемата до финал.
СКТМ „Варна - 2015“ ще се постарае за пореден път да вложи максимум усилия в организирането на турнира. По традиция за всяка маса ще има осигурен брояч и съдия, а всички желаещи ще могат да наблюдават на живо в интернет част от двубоите на фейсбук страниците на Table Tennis Arena Collizeone и СКТМ „Варна - 2015“.
Заявки за участие изпращайте на следния имейл - sktmvarna2015@abv.bg
За повече информация и въпроси позвънете на 088 845 4014.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.