При акция срещу конвенционалната престъпност и противодействие на престъпленията против данъчната система, съвместно със служители на сектор “Специализирани полицейски сили“, е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 59-годишен жител на Добрич, известен на МВР. Акцията е проведена вчера надвечер в участъка между село Стефан Караджа и отбивката за село Червенци, .
В хода на проведените процесуално-следствени действия в колата са намерени 30 полиетиленови чувала, съдържащи нарязан тютюн без акцизен бандерол. Общото количество на иззетия тютюн е 300 килограма за около 60 000 лв. Задържан е водачът на автомобила в Първо РУ за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 234, ал. 1 от НК и е уведомена прокуратурата.
Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.