29-годишен мъж е задържан заради нападение над полицай и ругатни към екип на Спешна помощ във Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Около 9 ч сутринта в събота, 30 януари, е получен сигнал за агресивен мъж на ул. "Наум". При пристигането на полицаите той започнал да удря в гърдите един от униформените и опитал да го удари в главата. След това започнал да ругае полицейските служители и екип на Спешната помощ.

29-годишният мъж е оказал яростна съпротива при задържането му, което е било в рамките на 24 часа. След изтичане на този срок лицето е освободено.

Образувано е досъдебно производство.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.