27-годишна жена е била задържана от варненската полиция, след катастрофа като е напуснала катастрофа, предизвикана от самата нея на АМ "Хемус", съобщиха от ОД на МВР.

Инцидентът е станал около 19:30 часа на 29 септември, на АМ „Хемус“ , в района преди гр. Девня. Неизвестен автомобил е застигнал и ударил отзад лек автомобил. „Опел Корса“, при което колата се завърта на платното и спира, влизайки в канавката. Автомобилът, причинил катастрофата е напуснал мястото на произшествието без да уведоми службите за контрол.

След своевременно подадения сигнал за ПТП-то, автопатрулен полицейски екип е установил МПС-то напуснало произшествието на около 30 км., на АМ „Хемус“, в района на пътен възел Млада гвардия. Колата се оказва също „Опел Корса“, управляван от 27-годишна водачка, спрямо която са предприети административни мерки по Закона за движение по пътищата.

Вследствие на катастрофата е пострадала 68-годишна пътничка в ударения лек автомобил, която е получила контузии на глава, шия и гръден кош, оказана ѝ е медицинска помощ в болница и е насочена за домашно лечение.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.