На 28.07. т.г., около 17:00 часа, на ул. «Розова долина» във Варна е възникнало ПТП. Водачът на неустановено към момента МПС, по време движение, блъска дете, което пресича пътното платно. Вследствие на инцидента момченцето получава контузия на ляв крак, прегледано е и освободено без опасност за живота.

Два часапо-късно на бул. «Света Елена» във Варна, е възникнало ПТП. 22-годишният водач на БМВ по време движение блъска пешеходец - дете, което пресича пътното платно на нерегламентирано за това място. Вследствие на инцидента момчето получава фрактура на рамо и контузия на глава, прегледано е и настанено за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство, съобщиха днес от ОДМВР-Варна.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.