Снимка: NOVA TV

 

Зрелищна катастрофа на един от най-натоварените булеварди във Видин. 19-годишен се вряза с автомобила си в мантинела, минути след като регистрира колата си в КАТ.

Катастрофата се случва на булевард „Панония“ около 16 часа. Зад волана бил 19-годишен младеж.

„Установено е, че 19-годишен водач се е движил видимо с много висока скорост. Авто-техническата експертиза ще уточни точно каква е. Изгубил е контрол над управляваното от него МПС, навлязъл е в насрещното пътно платно и е ударил насреща движещия се автомобил”, заяви Райна Петрова от Районна прокуратура-Видин.

Двама души са пострадали. 16-годишната спътничка на младежа, която е пътувала на задната седалка на автомобила, е със счупена ключица. Пострадала е и жената, в чиято кола се блъска нарушителят. Тя е със счупено ребро.

„Изпробван е и за алкохол, и за наркотици. Няма наличие на такива. 30 минути преди пътно-транспортното произшествие е регистрирал автомобила на свое име в сектор „Пътна полиция” във Видин”, съобщи още Райна Петрова.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.