Двама души са пострадали при две пътни произшествия във Варна и областта през почивните дни, съобщават от ОД на МВР - Варна.

Първият инцидент се е случил на 30 януари около 11:00 ч. При влизане в бензиностанция на бул. „Княз Борис I“ 18-годишен водач с лек автомобил „Лексус“ е изгубил контрол над и блъснал спрялата пред него „Дачия“. Вследствие на удара се придвижва напред и блъска „Тойота“. На място е оказана медицинска помощ на 44-годишен пътник от третия автомобил, който е получил контузия на врата.

Втората катастрофа е станала вчера, 31 януари, около 17:00 ч. по пътя Айтос – Тервел, в близост до разклона за с. Рояк, 23-годишен водач на „Фолксваген“ при движение по мокър асфалт изгубил контрол над автомобила, излязъл в дясно и се преобърнал извън пътното платно.

Вследствие на произшествието 18-годишен пътник е получил разкъсно-контузна рана на пръст на дясна ръка, прегледан в Центъра за Спешна помощ в Провадия и насочен за домашно лечение.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.