Вчера, на кръстовище в областния град, служители на СПС при ОДМВР - Варна спрели за проверка лек автомобил. 18- годишният му водач дал положителна проба за наркотични вещества при теста с дрегер, съобщават от пресцентъра на полицията.

Младежът е задържан в ареста на Първо РУ за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

42-годишен рецидивист, варненец е задържан в ареста на Първо РУ за срок до денонощие. В началото на седмицата, служители на реда, спрели за проверка мъжа, който управлявал лек автомобил. В хода на проверката станало ясно, че регистрационните табели на колата били издадени за друго превозно средство, а направения му тест с наркодрегер е отчел положителен резултат за опиати. Водачът е отказал кръвна проба.

По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата, съобщават още от пресцентъра на варненската полиция.

Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020

Този сайт е създаден в изпълнение на Административен договор № BG06RDNP001-19.126-0003-C01/18.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони, по проект „Закупуване на оборудване и техника за създаване на информационен портал“. Бенефициент по проекта е „Цинт медиа“ ЕООД.

Цялата отговорност за съдържанието на сайта се носи от „Цинт медиа“ ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че сайтът отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.